Hora
Až zjistíš jak
nezbytné je číst, psát a počítat své sny
odstartuješ
nesnadné to je
odlepovat svou masku z obličeje reality
abys přežil těch pár minut
pochodu přes přechod se zatajeným dechem
chtělo to tréning a výsledkem je ozývající se ticho
tvé nápadné očekávání jej slyší až
příliš napjatě v tepu svého strachu
strhni ho v okamžiku nejvyšší frekvence
s sebou pěkně nahoru a musíš to udělat
rychle, rychle dřív než
dřív než se probudíš
Přečteno 351x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, enigman, Frr, básněnka, Jort, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)