Anotace: Potěšil by nějaký komentář..
Mezi hromadou barevných
sklíček jsme občas
si pořezali ruce
a dívali se každý
někam jinam
oči se zdáli býti slepé
Snad schválně jsme
si nevěnovali pozornost
jen čekali od druhého
kousek citů
pro chvilkové omluvy
které asi stejně nemají smysl
S planou vírou jsem čekala
zda jen něco...
ale stále nic
a já jsem byla sama
dál
...
se spálený svědomím
jsem stále sama