Čas
Anotace: ...život se neměří počtem výdechů a nádechů, ale chvílemi které nám vzaly dech...
Polož mi hlavu do klína
a zavři oči,
někdy tak všechno začíná
a někdy končí..
Dříve či později přijdou chvíle,
kdy uvadnou i čerstvé květy,
z barevných snů jsou černobílé
místo vět rozvitých - jen holé věty...
Komentáře (3)
Komentujících (3)