Někdy si připadám
jak listy stromu
mezi větvemi
To když se
naše ruce spojí
ale přesto je
jeden z nás
na vrcholu nebe
a druhý se drží
při zemi
Kdy jeden z nás
šeptá si s větrem
o Slunci
a druhý
se ve tmě chytá
okrajů ticha
svého mlčení....