Vystříhala jaro z barevných čtvrtek
a kapičky deště z celofánu
na klávesnici si prsty hledají cesty ke slovům
.
.
.
pocukruj mi trasu do svého nitra
dorazím zítra
rozházej šeříků kvítky kolem břehů
ať vím kde najdu něhu
já už se vůbec nebojím
věřit a doufat
hledat tě v lesích
a ztrácet v oblacích
pro volnost
pro svobodu
už
se
tě
nedržím