Román
Anotace: Zajímal by někoho příběh jedný potrhlý slečny? :)
Větší část sešitu už jsem básněma popsala,
za tu dobu se
několikrát zklamala.
Nejen v lásce,
ale hlavně v lidech,
byl by z toho
zajímavej příběh.
Možná někdy napíšu
román života,
slohovky mi vždycky šly
zajímal by někoho příběh
bohémky jedný potrhlý?
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)