Strašák

Strašák

Anotace: samotný uprostřed v poli...

Jsem boží experiment.
Jsem důkaz toho, jak si s náma hraje.
Jsem slovo ubohost vyslovené třikrát za sebou.
Jsem poustevník, který nedokázal normálně žít.
Jsem zraněná duše, která hledá místo věčného klidu.
Jsem poutník, který nikdy nedorazí domů.
Jsem piják Zelené víly
Jsem kuřák modré šíši
Jsem strašák, samotný uprostřed v poli
Jsem feťák, bodající do své žíly
Jsem obraz, který autor nedokázal dokončit
Jsem otevřená kniha, ze které se nedá číst.
Autor Hermit, 08.02.2007
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo tak to je dobře vymyšlený..a ono se to i rýmuje!no paráda..

27.12.2007 14:50:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí