cesta
Anotace: hýždě a ňadra dmoucí
Básník když se narodí, píše o duši sebervoucí
Pak opěvuje tvář, nohy, hýždě a ňadra dmoucí
Vypíše se z citů a získá ho rozum, nebo chlast
Objeví protestsong, pamflet a téma je vlast
Léta jdou, přibývají vrásky i on kráčí světem
Brouzdá bouřlivě žitím, občas skládá dětem
Poslední verše, když už dávno přestal psát
Na kámen náhrobní epitaf dá tesat kamarád
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: Malá mořská víla, Dreamy, Jort, Amonasr, innominata, Papagena, Jin&Jang, adaj, Freak, Lighter, ...
Komentáře (9)
Komentujících (4)