Když mi došly peníze, psal jsem básně za "clast" přímo na míru, jako bych toho člověka znal. Nevím. Ale platili dobře. Básníci se vždy scházeli po hospodách a podobných zařízení. Nevidím v tom žádný úpadek.
18.03.2016 16:59:42 | VEDz RVAHEs
Jakmile se poezie zaplete do komerčních akcí, je to s ní zlé.
Ale každopádně je to velmi zajímavá snaha polapit to, co ještě stále bylo mimo byznys. Za mě tedy palec dolů pro tuto akci.
18.03.2016 15:09:13 | tall&curly
Aby teď některé kavárny nezkrachovaly, poté cos to zavěsil právě tady :-D
18.03.2016 15:01:02 | Amonasr