stále čekám
stále čekám
ale nevím na co
pobouřen vlnami co se rozbíjí o skalnaté břehy
uchlácholen pohádkami o dalekých říších
rozveselen slovy o padajícíh květech
zmaten kouřem plnícím mé plíce
a stále čekám
jako monument na znečištěném náměstí
jako mrak pohybující se kolem celého světa
jako nezapálená cigareta
stále čekám
a nevím na co
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Kubíno, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)