Ten, kdo vaří vtipnou kaši
dobře baví lidičky
autoři jsou hraví braši
Ten kdo vaří vtipnou kaši
rozzáří den celičký
žerty v hlavě smutek plaší
Ten, kdo vaří vtipnou kaši
dobře baví lidičky
TRIOLET O NASLOUCHÁNÍ
(v zajetí forem)
v akordech harfy poslouchám tvůj hlas –
však boží dílo je tvůj odhalený loket…
ano, vím, hudba – pevně pojí nás…
v akordech harfy poslouchám tvůj hlas -
v břiše mám mlýn, co mele nadoraz
horké představy a sny, a svůdná gesta koket…
v akordech harfy poslouchám tvůj hlas –
však boží dílo je tvůj odhalený loket…
20.03.2016 10:22:03 | hledač
http://www.liter.cz/basne-ostatni-798212-cist
;)
19.03.2016 23:30:29 | Lucid Alien Jeer