Uzamčený ve víru smyslného strádání
utápím svou mysl v nedotčené melancholii
a temných slovech básnických textů
co pootevřeli průbojnost smyslů celé genrace
co rozhořely oheň soužití
co pokresllili bílé plátno slovy nekonečna
co rozproudili krev v žilách mladých šílencůot