úsměv Mony lisy
Umělec dokreslil úsměv, na jehož dokonalost nemohl přijít
utopil se v nesmrtelnosti
jen aby nalezl ženu již bude milovat
a úsměv, který mu doposud scházel
A z neskrotných výšek
odkud ptáci na nás shlíží
padají hvězdy
naplněné falešnými vzkazy o lásce
které plní hlavu pokřivenými slovy
a lživými myšlenkami
jejichž závoj neprokoukneš ani ty sám
úsměv získal
srdce však už ne
a proto teď už jen hledí na krásný úsměv své Mony lisy
co jej kdysi inspiroval k lásce
která mu nadále koluje v krví
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: Móny, Nikita44, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)