Průjem
Průjem mě honil,
já slzy ronil,
na dveře od hajzlu,
bušil a zvonil,
byly to vajíčka,
byla to tatarka,
na tuhle stravu,
potřeba embarga,
už jdouce z práce,
v křečích se obrace,
ach ty má atrapo,
co jsem komu udělal,
na střevní stěny,
buší mi gestapo,
dveře od wc otevřeny,
iluze opět prozřeny,
byl mi to ale pořádný fičák,
když takhle najednou,
chytil mě močák,
náhle jsem spojil příjemné,
náhle jsem spojil užitečné,
jel jsem to stereo,
na wc míse matečné,
na konci směny jsem sil téměř pošel,
najednou zděšení,papír nám došel,
nikde nic kolem,jen v kapse peněženka,
vytřel jsem se s Masarykem,smůlu má snoubenka
no uznejte přátelé,kdo by to byl řekl,
že na čtvrtém podlaží,
za to,že jednou jsem nadzvednul dekl,
malinká potřeba,pěkně se prodraží.
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, lukassnajdr, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)