Posté a stále
Po dnešku nemám, než modro v očích
S příměsí zlaté a vůně po spojení
Skoromoře mých závratí od lůna do zrození
Umění plavat se zúročí až tam skočím
Po dnešku nemám, než modro na rukou
S příměsí zlaté, co se mi zachytila
Za nehty, srdce nám vteřiny netlukou
Umřely malou smrtí rozkoší ze závrati
Po dnešku nemám, než modro na polštáři
S příměsí zlaté, jež schovávám pod ním
Koupu se nahá v prameni modře vodním
Suším se (nahá) pod Tvojí svatozáří...
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, enigman, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)