Jsi můj strážce v láhvi
Aladin a nahatý Adam
na jehož ztělesnění stačí
čufl na ovladači v obývacím pokoji
a kousek po desáté večer...
Buď tu se mnou
v křesle a houpej mě
sem a zase zpátky k tobě
nabažíme se
sebe
Můj Aladine nebo Adame
protože teď přesně
nevím...