Večer v baru
Anotace: Poněkud zvláštní večer v baru s ještě zvláštnějším pokračováním.
Noc v absurdním dramatu,
dva muži a žena,
sdílejí svou samotu.
Všichni mají smutek v tváři,
vír života stále víří,
pocity jsou záhadné.
Pouze stíny na dlaždicích,
zůstávají nehybné.
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Pavel Vlček
Komentáře (0)