z nedopitý flašky
vyprchalo nebe
možná kdesi
na poušť Gobi
se z něho sneslo
pár vloček
zmodralýho sněhu...
...a co eště zbylo
na dně
naleju na polámaný
křídla Archanděla
co usnul uprostřed
Velikonočního rozjímání
někde v mezipatře
tohodle věžáku
kde bydlim...
Andělé
Smolíčky nesmělé
potají
hledají
Velikonoce plné náklonnosti, milý Frr.
26.03.2016 19:45:06 | Pamína
Pozvi ho na další pivo. V mezipatře je nepohodlně. ;-)
25.03.2016 12:09:16 | A42
z nedopitý flašky vyprchalo nebe...ST tuhle prosím dávám do truhličky nezabudničky:-)))
25.03.2016 09:09:28 | Nikita44