Noční vrah
Anotace: Nedokážu říct proč, ale inspirací mi bylo tohle https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ
Byla noc…
ošklivá noc.
Taková, co bývá,
když bolest
nedovoluje spánku
dostavit se;
taková noc,
kdy myšlenky
řadí se na odstavce.
Trošku jiná noc pak,
když je dobře
a nic nebolí.
To bolest
pozoruje
s notnou dávkou
nevoli.
Ale tohle byla noc,
kdy bolel i strach.
A vzpomínka jediná
toť klidu duše
nemilosrdný vrah.
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: malyK, Sofia Filein, Frr, Mácha, Dis-Con-Nect-Ted, Freak
Komentáře (4)
Komentujících (4)