Je to k nevíře
míti potíže
s křesťanem na ulici,
s úsměvem na líci.
Nutí mě k modlitbě
dívá se pochybně.
Protože nevěřím v Boha,
v jeho očích vidět je zloba.
A tak stále mi káže,
že temnota mě sváže.
"Bůh to je synku jistota,
stejně jako robota."
Už se mi hnusí,
snad už nic nezkusí.
Nakukám mu nepravdu,
že jsem pořád o hladu.
Vyznávám totiž Satana,
do půlnoci už od rána.
Protože nosím jedno triko,
co nutí být křesťany ticho.
Je na něm slavný pentagram,
co váží pouhý jeden gram.
A kousek pod ním Smrtka,
která pojídá Ježíše Krista i krtka.
Tak radši nezkoušejte víru svou
na mě vytasit i třeba s mačetou.
Můj vzhled už vás mohl varovat,
že dokážu křesťany očarovat.
Hrajte si na svém písečku,
ve svém skromném domečku.
Uctívejte si koho chcete
a předávejte to raději vlastním dětem.