Anotace: Mír kážeš s mečem v ruce?! - W.S.
Špetku smíchu tvářím smutým
Ať pookřeje chladná duše
Květy lásky srdcím zvadlým
Neb nás temno nepřemůže
Kéž dobré skutky prší z mraků
A temná mračna zmizí pryč
Jízdenky jen do těch vlaků
Co rozvážejí k štěstí klíč
Vlídná slova, ladné kroky a polibky života
Modleme se za mír v světě, kde naděje se mihotá!
Krásné. Možná až přehnaně nadějné, mír asi nikdy nebude všude ve světě.
28.03.2016 11:41:30 | Lioness