zaťatost

zaťatost

Anotace: .

.



tady odtud nám žádné bezpečí nehrozí

několikrát nazdařbůh zahynu

tato převtělení se obešla bez hlubšího ponaučení

příliš silné gravitace
chybových memů
jalových duší


musím zkusit jinudy
jinou časoprostorovou nohavici

nejlepší pro vzestup a poznání "Žít nebezpečně!"
však duše po takovém tripu
zjizvená a poraněná
jak píča právě obřezané šestileté senegalky

tudy také ne

starej tetragrammaton
kristus
alláh
to není můj trakař palačinek


přijmi svou temnou stránku
hmm?
příjemný
beru si jen džíny, triko, bundu, conversky
a vybíhám do noci
dělat vylomeniny

dalších pár převtělení s budhou cajk
hromadění dobrých skutků pro odlehčení karmy
když není lepší nápad
musí se brát i tyhle sračky


je-li
všechno jen sen
i ta realita
otlučená a umolousaná
naším zarputilým používáním
je snem i pocit
že se musíme z horních pater svojí duchovní bytosti
trestat karmou

proto jsem si z lega
sestrojil vlastní božstvo
jmenuje se
reinkarnační milost

k němu se denně modlím
vlastně jen omílám
dokolečka dokola
reinkarnační milost
reinkarnační milost
reinkarnační milost
reinkarnační milost

a ono to funguje

chvíli trvá
než to z vyšších vrstev ideí
sákne do běžného života

ještě chvíli to drncá
a pak..
never ending peace





.
Autor CORONATION, 29.03.2016
Přečteno 591x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hehe ten zaver me trosku rozchechtal doufam ze nevadi :-)

30.03.2016 00:25:17 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí

Šamanko v pohodě ;)

30.03.2016 13:19:12 | CORONATION

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel