chci slyšet Tvůj sametový hlas,
cítit Tvůj polibek, těsně před tím než se rty spojí
to vlhko na konci slova
neodolat se na Tebe podívat ve chvíli kdy kráčíš ulicí
vědět, že jsi na konci písmen na telefonu
a že Ti patří slova mi běžící na displeji
do ticha noci, která stejně jako ráno skončí snem
o nekonečnu s Tebou a vedle Tebe....
...Překrásné... St
29.03.2016 21:54:25 | tvořilka