Konec života

Konec života

Anotace: Dohnala mě k téhle básni. Zlá kolegyně ze zaměstnání...

Konec slz v tvých očí,
Jež plakaly dosud,
Znamená jen jedno,
Končí život, osud
Tvůj tě zahnal ukončit jej,
Spadlas na dno bažiny,
Zřítilo se vše, cos měla,
Spadla jsi do hlubiny.

Dohnala tě k šílenství
A spálila vše, cos měla,
Teď už ani netušíš,
Jaký život žít jsi chtěla.
Dohnala tě na konec,
Asi to tak měla být,
Nebudeš mít rodinu,
Nebudeš mít vlastní byt.

Zlé oči,
Tuny bolesti,
V tváři zkřivené neštěstí
A nekonečné smíření,
Tanec, se smrtí víření….

Dohnala tě kletba její,
Zlé oči mstivě se smějí
A Ty náhle ve světě sama..
Končíš…
A nikdy nebudeš máma….
Budoucnost víc nezkusíš…
Ukončit ji se pokusíš..
A jakmile zde život nebude,
Jakmile vše skončí…
Pak se vším smířená
Se srdcem se rozloučíš
Autor Ammazonic, 09.02.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí