propůjčený hlas
zas nesměle láska
trylkuje
propůjčí hlas
dnům jara
zrození
smekne cilindrem
pozdraví pošťáka
pozve jej přes práh
v stavení
stařenka
vetchý věchýtek
příběhy dávných jar
vypráví
slunce
jež dálkou putuje
do srdcí lidí
se nakloní
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, bogen, Papagena, Nikita44, Jort, MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)