Jsem jako smrtka,
která spálí tvé kosti
na prach.
Jsem jako hyena,
libující si v mršinách,
svými drápy trhám
tě na cáry
a zbytky roznáším po planinách
mezi námi.
A zatímco krůpěje potu
na tvých skráních
zrcadlí proud tvých obav,
já odkládám kosu
a ve svých dlaních
ukrývám epitaf
nás dvou ...