Snílek
Anotace: Trochu jiná báseň...
Když prší, sní snílek u okna,
když svítí slunce sní na teplém palouku a povídá si se stromy kolem sebe a chválí jim jejich barevné listy. Myslí si, že je spokojený,ale nic netrvá věčně, i radost skončí. Teprve potom snílkovi dojde, že sen, není realita, ale on se snů nemůže vzdát. Co by bez nich dělal? Všichni mu říkají: "Nesni. ŽIJ V REALITĚ! On nechce. Chce být sám sebou. Sedět a koukat z okna, když prší a pozorovat hvězdy na noční obloze. Chce milovat svůj sen a snít o nemožném aby se mu srdce nerozpadlo na tisíce kousků.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Vraby
Komentáře (2)
Komentujících (2)