Anotace: Se mi nějak stýskalo, tak jsem to trochu odlehčil...
to je milaaaa basninka:-) taka veselo- smutno-hravo...neviemaka..proste pekna...:-)
24.04.2007 14:38:00 | gallatea
..Když si kouknete do ohně, je s váma pak vše lepší ;-)
Díky za komenty...
09.02.2007 12:59:00 | Teri Jane
Mnoho krásných vzpomínek..taky si takto často stýskám, člověk si tak mnoho připomene..ikdyž smutně..
Báseň dobře plyne...
09.02.2007 10:27:00 | Teri Jane