Anotace: rok a něco. nějak se na to zapomnělo. (celkem jen drobnost a blbůstka, ale bylo mi líto ji vynechat)
.
ale ty dobře víš, že stačí jen slovo, a…
a tak jsem vyšla z té tmy
a za sebou zapálila svíčku
to pro paměť mým milovaným strachům
bojím se věřit všem určitostem
to, že vždycky přišlo jaro
neznamená, že skutečně znovu přijde, stejně tak to
neznamená, že neplní-li někdo
sliby, nesplní je ani tentokrát
občas se s tím špatně srovnávam,
ale je to tak, už nyní máš nové
bydliště v mé mysli
čím déle tě znám, tím méně
se mi daří si tě vypodobnit
stačí jen sledovat tužku
v odraze skla, jak se zoufale snaží
asi ani dnes nic nenapíšu
i když mám tužku a papír
ráda vidím, když jsi šťastný
a poskakuješ jako blázen
a nemáš hlavu na stole
.