Jsem snílek
co v krabičce od sirek
má přání
napsané na papírek
Jsem ničitel
sám sobě nepřítel
a můj anděl bez křídel
dostává vodu na příděl
Jsem moula
který místo aby šel
tak couvá
a místo boje kňourá
Jsem nelida
je moje záliba
občas vysmát se
logice debila
Jsem milovník
že láska mě zabila
mi napište na pomník
JSME jako růže
květina
a život je beránek
co člověk zmůže
když navzdory trnům
nás beránek požírá