Vyfoť se a prožeň filtrem.
Pihy,jizvy,kila,šrámy
všechno proceď přes síto.
Vyřízni stud a podstatu sebe
To hlavní nech ukryto.
Do křivek převeď vlastní nitro
poskládej z pixelů své nové já
V efektech zakřížkuj zvýšené ego
Už myslíš, že to dobře vypadá?
Zretušuj tělo a hned po něm duši...