Anotace: .
tři slova
tři slova
tři slova
a osm let na omluvu
pro nejstarší z matek --
v devátem roce se vrátí
protnutí ticha z pokoje s lůžky
kde z ochablých starých úst zaznělo
- kdo to je? -
Jo, to je fakt, že pivo je lepší zapomenout zaplatit, než ho rozlít...
05.04.2016 00:12:23 | Robin Marnolli