Samota...ano...ale jen někdy... mám ji ráda, čím méně ji díky své rodině mám... je nás stále víc a víc :-)...ale na to mrně...vnouče se těším...s ním budu ráda sama ;-)
11.02.2007 16:15:00 | no
... Nemáš pravdu,
samota chutná jak vařená bota ...
... věř zkušenému ..
09.02.2007 14:20:00 | HarryHH
Mám jí málo, takže je pro mě příjemným osvěžením. Ale když je jí hodně... to nemám ráda... to se mi umí smutek z břehů vylít příliš... ;-)
09.02.2007 13:09:00 | Levandule
PS: ale někdy ji mám plné zuby,naštěstí máme přátele nebo jen bezejmenný dav...
09.02.2007 11:05:00 | Lupus