ve starších fotkách
z doby
kdy slunce zářilo jasněji
kdy cizinci nemuseli navštěvovat mé lože
kdy i potápějící loď pěla zpěv úchvatnosti
a sny nebyli jen hvězdami na nebi
si pamatuji na chlapce
velice divné dítě
co tvrdil, že z daleka přišel
ze země za hlubokým oceánem
jednoho šťastného dne se naše cesty protnuly
a mnoho věcí mezi námi padlo
během té krátké doby
než opět zmizel