láska?
je pakt
vzájemnosti
preambule – v očích
zájem hostí
láska je smlouva
do zad vpsaná
i svoboda
odevzdaná
láska je sytá
barva
ruměnce
když tiše odříkaná
z růžence
láska je bolest
i výkřik
sevřený v pelesti
láska jsou hony
a možná jen pro ni
stíráš z pražců
tóny