taky se mi moc nezdá to pokrytectví v názvu, tak buď to píča je, nebo není. tohle dílko se mi líbí, ovšem postavit na "píči" kariéru může jen kurva, básník sotva. ani ten jakože nověmoderní.
06.06.2016 17:09:06 | hledač
Vlastně jediné, co mi tu vadí, je, že se to nejmenuje bez té hvězdičky, prostě Píča.
09.04.2016 22:50:18 | vrbák
Skvělé. Upřímně. Jak píše curly nade mnou, bezva osvěžení tady. Fakultním ubrečenejm básníkům se ježí vlásky hrůzou a to mne baví.
09.04.2016 22:46:17 | vrbák