Před půlnocí
Anotace: Obyčejný den obyčejná noc
Nebe pláče
nad mým já.
Plamen svíčky
tančí na stěnách.
V poháru víno
má jiskru léta
zavátého prachem minulosti.
Pes pochrupuje na gauči
a kočka usnula
mi v klíně.
Popíjím víno
a kouříc cigaretu,
vedu dialog
se svým druhým já.
Blíží se půlnoc.
Přečteno 446x
Tipy 19
Poslední tipující: básněnka, Nikita44, Michelle Miceliny, Amonasr, Dreamy, Psavec, lala, TetaKazi, Frr, Malá mořská víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (8)