Abstraktní melancholie
Anotace: Vrátila se múza...čůza..na dlouho mě opustila...a tedˇ..
Vypuštěná rádoby Fantazie
řádí jak opilá..
Opuštěná,
nikde se neukryje,
déšť všechny slzy smyje.
Zradila anděla.
Je to tak smutné...zdá se..
už ztichl všechen hluk.
Klaun stále stojí a usmívá se, dřív věřil, že dojde k spáse.
Teď? Už je to fuk..
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)