Kousek od mýho bytu je zastávka určená lidem
co někoho ztratili
strašně rád chodíš kolem a přemýšlíš o životě
jaro bude hřát do očí a holky budou zase nosit minisukně
slunce bude přiznávat doteky na hladovejch výkladních skříních
bude jaro a pohyby záclon
občas sbíráš slzy nahromaděné v okapu
na soukromým náměstí nešťastných
odkopnutých
nechtěných
sirotků, básníků, vdov a prostitutek s červenou rtěnkou
nebe je plný holubů v roli poslů špatnejch zpráv
a na lince důvěry to nikdo nezvedá.