Co si asi povídají ptáci na konci dne...
O tom, co viděli, či co se kde hne?
Vrkají hrdličky skutečně s láskou?
Chodí snad straky spát se zlatou maskou?
Ví sovy nejlépe jak moudře žít?
A umí havrani pekelně klít?
Nemusí datel jít každý den k doktoru,
když hlavou vykutá tisíce otvorů?
Neskrývá slepice letecké sklony?
Přilákají vlaštovky nedělní zvony?
Trefí čáp domů, když roky tu nebyl?
Co by sem netrefil, není to debil.
..krásné zamyšlení.. ST:-)
11.04.2016 00:02:37 | tvořilka