Anotace: ...
Já bych chtěla zkusit umřít
Já ne
prosákly projevy města
pak se dveře zavřely
v horkém jarním odpoledni
kolemjdoucí
s povlávajícími svršky
zaplnili ulice.
konečně taky někdo vyslovil B, když už se odhodlal k A.
13.04.2016 09:49:15 | CoT
No třeba mi to při tom C i zapálí, protože zatím se mi to ani trochu nedaří. Ale snažím se, fakt.
13.04.2016 10:11:54 | Luky-33
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?