Po třech dnech zas něco navíc,
roušku smutku musím navlíct.
Jsem plný štěstí a radosti,
i když nemám žádné polnosti.
Stačilo trochu zábavy,
která stoupla mi do hlavy.
A k tomu pár dobrých přátel,
co mě dobrým rozumem lehce omáměj.
Zábava se tvoří snadno,
jen na hubu nesmím padnout,
aby mi z ní lítala písmena
a zněla do dáli nekonečná ozvěna,
co přináší těm druhým smích,
jako když jedete v létě na saních.
Naštěstí nemám vůbec splín,
otevřít se všem a snít.
nooooo, tak to je překrásný, st:-)) umiš:-)
12.04.2016 22:12:15 | tvořilka