Žulové kostky si vychutnávají
každý krok, tvých bosých nohou.
Ranní opar je tvým závojem,
tiše sleduji tvůj slavnostní navrat.
Jsem jen stínem mezi mnoha
a vím že nezmizíš,
NIKDY!
Moc krásné a povedené dílko, jsem si drze dovolil jen přidat doušku.
12.04.2016 16:01:13 | Mácha