na cestě
na cestě
kde čeká vrah
projíždíme bez povšimnutí
jako jemný déšť
jako šílenci
jako utopená slova v euforii
co nám proudí žilami
a hledím z okna
na tu prapodivnou bouři
skrze níž jsme nuceni projet
/Holka miluj svýho muže/ povídám
a nech svý děti si hrát
na cestě
kde čeká vrah
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha
Komentáře (1)
Komentujících (1)