Smutná jsou rána,
smutné jsou noci,
v nichž zmírají
múzy.
Bolestná touha
po míru
žene nás do víru
válek.
Tiché jsou večery,
tiché jsou noci,
v nichž zneužili jsme
moci...
Chtěli jsme být šťastní
do skonání věků
a v tom spěchu
jsme zemřeli
v bázni,
jsme jen blázni
na hracím poli života...