Popíjím si černý čaj,
všichni známí ho znaj.
Když si ho k večeři daj,
chuť v puse už nemaj.
Nemaj totiž vůbec šajn,
co v sobě vlastně maj.
Můj recept je totiž fajn
chuťovka všech rajd.
Pro ostatní je lepší Sprite,
nebo klidně Coca Cola Light.
Můj nápoj je pro některé fight
ostřejší než ostří nožů či zuby krajt.
Známý v podhoubí knajp,
kde každý třetí člověk bývá white.
Je třeba nasadit při pití vhodný smile,
jinak nastane klinická smrt, život nebude už fajn.