Být či nebýt
Být tužkou?
Být vánkem?
Být spánkem?
Být svetrem?
Být větrem?
A já si přála být člověkem,
žít nevděkem,
smát se i plakat,
na pusu padat.
Snad na pohádku věříce,
na stole mít tři lžíce.
A čekat, čekat na zázrak,
jenž marně hledá lidí zrak.
A v dáli slyšet vílí hlas,
však brzo příjdeš mezi nás.
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Petbab, Smeglofus
Komentáře (1)
Komentujících (1)