Anotace: věnováno nejlepšímu chlapovi pod sluncem
Šalovali jsme tenkrát schody
mordijé to bylo vedro
obcházím kolem
všednodenně
LEGENDÁRNÍ DRUŽBA SE PO 40 LETECH MĚNÍ!
zítra vyjdou lidé
jako dnes slunce.
Nezralý beton
02.01.2019 16:00:10 | Špáďa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?