Anotace: ...
Bourbon Honey
v žilách
kolovat nesmí pozpátku
zlato co hrdlo
pohladí
odradí
rozdrobil se čas
v zrcátku
a v poločase
ticho žádný hlas
louky kvetou
příroda se tetelí blahem
každý den
každá noc
je teď tím jarem
Krásně jarní:-)ST
16.04.2016 09:17:20 | Nikita44
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?