Moře aneb Snění o delfínech
Anotace: Třetí báseň z mé série "Krajiny".
Moře aneb Snění o delfínech
Procházím se po pláži a přemýšlím o moři,
poslouchám zvuky vln narážejících na písčité pobřeží.
Zahlédnu delfíny a uslyším je zpívat,
nemůžu se na ně vynadívat.
Jak se na ně tak dívám, všimnu si, že sním,
o tom, že jsem jedním z nich a že se přidám k nim.
Plují směrem ke slunci a já ještě stále sním,
že se stanu delfínem a že je dohoním.
Delfíni jsou v dáli a je jim spolu dobře,
nechám si snít o tom, že s nimi pluji přes širé moře.
Přečteno 512x
Tipy 3
Poslední tipující: A42, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)